TANFOLYAMOK

Bármerre jártam eddig, bármit tanultam, mindig rá kellett jönnöm, hogy mennyire csekély tudással rendelkezem. Egyre többet és többet szerettem volna tudni és olyan "valamit" találni, ami kielégíti tudásszomjamat. Amiben benne van minden, eddig megszerzett ismeretem. Nos, ezt a Kabalában találtam meg. Amióta a Kabalát tanulom és élem, az életem olyan gyorsan és oly nagy mértékben változott, hogy ha néha visszatekintek oda ahonnan elindultam, én magam is meglepődöm. De ahhoz, hogy ez a változás bekövetkezzen az életemben, kellett a már előzőleg megszerzett tudás, hit, türelem, kitartás, bátorság. Elmondhatom, hogy mind közül a legnehezebb, de a legcsodálatosabb utat járom.

A Kabala magában foglalja mindazt ami egyetemes (hang, szín, szám, tánc). Mindezeken túl benne van az asztrológia, numerológia, az angyalok, a csakrák és még számos analógia. Nagyon fontos ezek alapszintű elsajátítása. A cél nem csak a tudás átadása vagy megszerzése, legalább olyan fontos, hogy azt a mindennapi életedben alkalmazni tudd. 

Analógiás rendszered  megismerésével és felépítésével kitárul előtted egy számodra teljesen új világ. Felfedezed életedben az apró csodákat, észreveszed a benned és körülötted végbemenő változásokat, és elérkezik a pillanat amikor már nem küzdesz, hanem együtt mozogsz az áramlattal. Hited erősödik, látásmódod kitágul, hitrendszered és a világról alkotott képed megváltozik.

Ez a folyamat természetesen nem egyik napról a másikra következik be. Mindehhez kitartásra, türelemre, elhivatottságra, bátorságra van szükséged. Azonban a folyamatos próbatételek és "vizsgák", melyek elé a Kabala állít erősebbé, bölcsebbé, magabiztosabbá tesznek. Megtanulod, hogy életed saját döntéseid sorozatának eredménye. Kondícionáltságod megszűnik, a hozott, talán életeken át cipelt minták, beidegződések kioldódnak, s helyükbe valami új lép. Új, melynek helyet készítettél, s Önmagadat is felkészítetted annak befogadására.

Ha úgy érzed, hogy készen állsz ezen az úton elindulni, akkor jelentkezésedet telefonon vagy e-mailen teheted meg.

A tanfolyamok kiscsoportos (5-10 fő) foglalkozások keretében zajlanak személyesen, vagy online.

Időpontok: havi 1 alkalommal szombaton 9 - 17 óra között. (Ár: 12.000,- Ft/nap, mely tartalmazza a jegyzetek árát is.)

A csoportok számára 3 havonta kerül sor személyes találkozó megtartására. Egy teljes nap, melynek során éneklünk, dobolunk (ha van dobod vagy bármilyen hangszered melyen szívesen játszanál, hozd magaddal). Beszámolunk az elmúlt 3 hónap során megélt tapasztalatainkról, és olyan gyakorlatokat, meditációkat végzünk, mellyel az addig megszerzett ismereteidet elmélyítjük. (A személyes találkozón való részvétel ingyenes).