Önismereti terápiák

"Bár megírták a Sorsod, de oda az Utat önmagad választod." 

indián mondás 


Egyéni terápia

Szeretettel Üdvözöllek!

Tudtad, hogy nem kell mindent egyedül megoldanod az életedben? Ha belefáradtál az értelmetlen küzdelmekbe és vágysz a biztonságos, nyugodt, harmonikus életre, akkor megtaláltad a segítséget.

A hozott, megoldatlan családi mintákat viszed magaddal mindaddig, míg azokat fel nem ismered. Ezen minták felismerésével és megváltoztatásával életedben elindul a pozitív irányú változás.

Kapcsolataid minősége javul, önbizalmad növekszik. Megváltozik viszonyulásod önmagadhoz és a külvilághoz. Felfedezed és kiaknázod addig ismeretlen erőforrásaidat, mely által megteremted annak a lehetőségét, hogy életed forgatókönyvét átírd, és megismerd küldetésed valódi célját.

A terápia első alkalommal születési adataid és neved alapján készített elemzésből és konzultációból áll. A konzultáció során megnézzük, hogy életed mely területén szeretnél változást. Megbeszéljük a közös irányt, valamint a számodra elérhető reális célokat. Ehhez mindenképpen kölcsönös bizalomra és aktív közreműködésre van szükség.

1 - 1 konzultáció időtartama 2 - 3 óra. (Ár: 5.000,- Ft/alkalom)


Csoportterápia

A csoportterápia hasonlóan működik az egyéni terápiához, de sokkal gyorsabban hoz eredményt, mint azt gondolnád.

Ha nyitott vagy arra, hogy másokkal megoszd életed nehézségeit, feltárd a bensődben rejtőző "titkokat", ha van elég bátorságod és kitartásod, ha felkészültél egy eddig ismeretlen, számodra új kalandot elkezdeni, akkor szeretettel várlak.

A csoport tagjai által hozott témákkal dolgozva rájöhetsz, hogy a problémáddal nem vagy egyedül, s megismerheted, hogy mások hasonló élethelyzetben hogyan reagáltak. Ösztönöz és élményt nyújt számodra, hogy nem csak tanácsot kapsz, de tanácsot adhatsz is. Megismerheted a betegségek lelki eredetét, a tünetek jelentését. A csoporton belül működő energiák áramlásának megtapasztalása pedig olyan élményt nyújt számodra, melyet érdemes kipróbálni.

A kiscsoport (5-10 fő) olyan "lélektani műhely", melynek alapja a kölcsönös bizalom és titoktartás. Fontos szempont, hogy a csoporttagok a mindennapi életből ne ismerjék egymást. Egyéni döntésed szükséges ahhoz, hogy belépj a csoportba, melyet személyes konzultáció előz meg.

Választható csoportok:

havi 2 alkalom vasárnap, 9 órai kezdettel, 4 - 4 óra (Ár: 5.000,- Ft/alkalom)

havi 1 alkalom szombaton, 9 órai kezdettel, 8 óra (Ár: 10.000,- Ft/nap)

Egyéni- és csoportterápiára jelentkezés telefonon, vagy e-mailen