ANGYALI ÉRINTÉS

CSALÁDOK ÉS EMBEREK, AKIKNEK SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGÜK

Egy fiatal család otthona 2017 decemberében leégett.

Ez a sajnálatos esemény teljesen megváltoztatta az életüket, mely azóta sem tud a rendes kerékvágásba visszatérni. Otthon nélkül, egy- és három éves gyermekeikkel embertelen körülmények közé kényszerültek.

2017. december 20-án reggel 8 órakor szólalt meg a tűzriasztó. Azt hitték, valamelyik lakó főzött. Majd amikor másodszor is hallották a sziréna hangját már tudták, hogy az életük a tét. Éppen a kórházba készülődtek, hogy az édesanya második gyermeküknek adjon életet.

Az újszülött csecsemővel és az akkor 2 éves gyermekkel az utcára kerültek. A családnak nincsenek olyan rokonai, akik be tudták volna fogadni Őket. Biztosításuk nem volt, az otthonukba visszamenni nem tudtak. 

Egy ismerős nyújtott átmeneti segítséget, majd ezt követően a fővárostól távol, egy elhagyott, árterületen lévő házat találtak maguknak, ahol ajtó és ablak nélkül vészelték át a téli időszakot.

A család mindent megtesz annak érdekében, hogy helyzetük jobb legyen. Vidéken nincs annyi munkalehetőség mint a fővárosban, a vonatjegy pedig ekkora távolságra naponta oly sokba kerül, hogy az Édesapát emiatt nem veszik fel sehová.

Szeretném kérni mindazon emberek segítségét akiknek lehetőségük van rá, hogy támogassák a családnak azt a törekvését, hogy vissza tudjanak kerülni a fővárosba, ahol sokkal jobbak a munkalehetőségek. 

Fel szeretnék számolni ezt az állapotot, de sajnos saját erőből nem tudják megtenni. Mindenkinek, aki a legcsekélyebb segítséget is nyújtja, a család és a magam nevében őszinte köszönetemet fejezem ki.  

Felajánlásokat az angyalsegits1@gmail.com e-mail címen várjuk szeretettel.